ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σίνγκλετον: «Πρωτάθλημα για την οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Σίνγκλετον: «Πρωτάθλημα για την οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Ο Κρις Σίνγκλετον τόνισε πως όλοι στον Παναθηναϊκό Superfoods θέλουν το φετινό πρωτάθλημα για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Παύλου.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και είναι μεταξύ των πολυτιμότερων παικτών των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Μετά το «πράσινο» 2-1 στον τρίτο τελικό, ο Σίνγκλετον μίλησε για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, τις δικές του εμφανίσεις και την «απώλεια» του Παύλου Γιαννακόπουλου…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα «πράσινα κλειδιά» του Game 3 των τελικών: «Η άμυνα, η ενέργειά μας και το κοινό μας ήταν τα “κλειδιά”. Πήραμε μια καλή νίκη για εμάς, τους οπαδούς μας και όλη την οικογένεια.

Για την αναλογία ασίστ – λαθών του Παναθηναϊκού Superfoods στον τρίτο τελικό: «Είναι πάντα σημαντικό. Τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη, αυτό ήταν καλό. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Θέλω να έχουμε την ίδια ενέργεια την Πέμπτη».

Για το αν οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν 5η σερί νίκη στο ΣΕΦ: «Νομίζω πως μπορούμε. Πρέπει να πάμε εκεί με την ίδια ενέργεια και την ίδια νοοτροπία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τη δική του νοοτροπία και την ενέργεια που έχει στη σειρά με τον Ολυμπιακό:«Είμαι απλά έτοιμος να παίξω. Είναι οι τελικοί. Αυτό πρέπει να περιμένεις. Αν δεν τα δίνεις όλα, τότε δεν πρέπει να παίζεις».

Για την ξεχωριστή ημέρα, λόγω του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου και το κατά πόσο έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες: «Πάντα δίνει έξτρα κίνητρο, όταν ο ιδιοκτήτης ή κάποιος από την οικογένεια πεθαίνει… Ξέρουμε πόσα σήμαινε για την οικογένεια. Στέλνω τις ευχές μου σε εκείνους, νιώθω λύπη. Είμαστε ακόμα οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για εκείνους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν ο τίτλος θα αφιερωθεί στην οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Ναι. Χωρίς εκείνους, τίποτα δεν θα ήταν πιθανό, ειδικά τα πρωταθλήματα. Θα σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.