ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Σκληρή ανακοίνωση για τους διαιτητές και τον σχολιαστή του ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Σκληρή ανακοίνωση για τους διαιτητές και τον σχολιαστή του ντέρμπι

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του ντέρμπι στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά των κ.κ. Κορομηλά και Σώμου (διαιτητές) και του δημοσιογράφου ο οποίος έκανε τη μετάδοση του 4ου τελικού.

Αναλυτικά:

«Θεωρούμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από τον κ. Κορoμηλά, ο οποίος ξεχρέωσε και με το παραπάνω το γραμμάτιο στήριξης για τον αγώνα που έκαναν οι διοικούντες των ερυθρολεύκων προς το πρόσωπό του. Είμαστε σίγουροι πως θα περηφανεύεται στους φίλους του για την εκδίκηση που θεωρεί πως πήρε. Άξιος λοιπόν και δίκαιος ο αγώνας τόσων ετών. Όσο για τον Σώμο, απλά εμετικός.

O Βασίλης Σκουντής πλέον ξεπέρασε και τον εαυτό του. Με το τόσο πανηγύρι που έριξε στον αέρα της μετάδοσης, κέρδισε επάξια μια θέση στις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε μόνο εκεί θα μπορεί να πηγαίνει μετά από την σημερινή μετάδοση. Στο ΟΑΚΑ είναι ανεπιθύμητος, καθώς βάσει του αθλητικού νόμου, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης για τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ. Μόνο τρεις τραυματίες αστυνομικοί (ο ένας με κάταγμα στο χέρι), ένα καμένο βαν και μάχες σώμα με σώμα. Αυτά βέβαια, βάσει και του φωτογραφικού υλικού, έγιναν 5-6 μέτρα από τις εισόδους του ΣΕΦ, οπότε το πολύ-πολύ η αγαπημένη ομάδα της αθλητικής δικαιοσύνης να τιμωρηθεί με τριακόσια ευρώ πρόστιμο.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟ Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε την τεχνική ποινή που δέχθηκε μετά το τρίποντο του Μπράιν Ρόμπερτς, αφήνοντας αιχμές κατά των διαιτητών αναφέροντας «Στα 30 χρόνια στα γήπεδα δεν θυμάμαι να έχω φάει τεχνική ποινή, ίσως άλλη μία φορά. Είδα την αγωνία του εντός διαιτητή, του κυρίου Σώμου συγκεκριμένα, για τον νικητή του αγώνα. Διότι όπως είδατε όλοι είναι δύο φορές βήματα και η διαφορά είναι στους 6 πόντους. Αντί να σφυρίξει τα βήματα και να έχουμε κατοχή, αφήνει το τρίποντο. Ακριβώς μπροστά του. Αυτό εμένα μου δείχνει αγωνία για τον νικητή του αγώνα».

Τέλος, με θέση της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός «φώναξε» τα παράπονά της για τις αποφάσεις του διαιτητή Τζαφλέρη. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανέφεραν μετά το τέλος του αγώνα: «Ο κύριος Τζαφλέρης δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά για αυτό τον οποίο τον είχαν στείλει. Με την απόδοσή του έδειξε σε όλους ότι θα τον βλέπουμε συνέχεια στους τελικούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.