ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκτακτο: Στήριξη Β. Μαρινάκη σε Αγγελόπουλους- Καμία πρόθεση να εμπλακεί στο μπάσκετ

Έκτακτο: Στήριξη Β. Μαρινάκη σε Αγγελόπουλους- Καμία πρόθεση να εμπλακεί στο μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στέκεται στο πλευρό των αδελφών Αγγελόπουλων και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία πρόθεση εμπλοκής στο τμήμα μπάσκετ.

Με δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης (20/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας Αγγελόπουλων, τονίζοντας πως εκείνοι επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Ολυμπιακό. «Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους», τόνσιε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Μαρινάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του, δεν έχει πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών, υπογραμμίζοντας: «Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο.

Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους.

Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.

Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του.

Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας.

Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.