ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΕΣΑΚΕ: Μετονομάζεται σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» η αίθουσα του Δ.Σ.

ΕΣΑΚΕ: Μετονομάζεται σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» η αίθουσα του Δ.Σ.

Την ονομασία της αίθουσας των συνεδριάσεων του ΔΣ σε «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως φόρο τιμής στη προσφορά του εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ, αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ:

«Στην σημερινή (21/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.