ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ερυθρόλευκος» για ακόμη τρία χρόνια ο Παπανικολάου – «Ο Ολυμπιακός είναι για μένα το ψηλότερο σκαλί»

«Ερυθρόλευκος» για ακόμη τρία χρόνια ο Παπανικολάου – «Ο Ολυμπιακός είναι για μένα το ψηλότερο σκαλί»

Μετά τη θετική απάντηση του Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Παπανικολάου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ανανεώνοντας για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα του Πειραιά.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, για περίπου δύο ώρες, στην οποία οι δύο πλευρές ξεπέρασαν τις διαφωνίες που υπήρχαν και έφτασαν σε συμφωνία για να πορευθούν μαζί και στο μέλλον.

Ο Παπανικολάου δήλωσε ενθουσιασμένος που θα μείνει στην ομάδα με κλειστό συμβόλαιο, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

«Όλα πήγαν καλά. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και οι δυο και αυτό που έχει σημασία να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια. Έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να συνεχίσω», ανέφερε αρχικά ο παίκτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική, μπορώ να την πω σχέση φιλίας. Εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.