H Εuroleague άλλαξε προσωρινά το σήμα της προς τιμή του Τάιλερ Χάνεϊκατ

H Εuroleague άλλαξε προσωρινά το σήμα της προς τιμή του Τάιλερ Χάνεϊκατ

«Η Euroleague Basketball εκφράζει τη λύπη της για την επιβεβαίωση της είδησης ότι ο φόργουορντ Τάιλερ Χάνεϊκατ βρέθηκε νεκρός σε περιστατικό πυροβολισμών στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Η Euroleague Basketball εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Τάιλερ Χάνεϊκατ, τους φίλους, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους που απόλαυσαν τις εμφανίσεις του με τη Χίμκι και την Αναντολού Εφές. Θα γινόταν 28 ετών στις 15 Ιουλίου.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ συμμετείχε τέσσερα χρόνια στις διοργανώσεις της Euroleague Basketball. Το 2014-15 κατέκτησε το 7DAYS EuroCupμε τη Χίμκι πριν κάνει το ντεμπούτο του στην EuroLeague με την ίδια μάδα την επόμενη σεζόν. Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ πήρε μεταγραφή στην Εφές το 2016-17 πριν επιστρέψει στη Χίμκι. Μολονότι ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός από τα πρώτα 9 παιχνίδια, βοήθησε τη Χίμκι να προκριθεί στα playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία του κλαμπ.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Στο μεταξύ, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση άλλαξε προσωρινά το λογότυπό της σε μαύρο φόντο στα social media

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.