ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου – Δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου – Δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου έπειτα από πέντε χρόνια. Ο Έλληνας φόργουορντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά και πλέον βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας του.

Το βράδυ της Κυριακής (8/7), η πλευρά του Παπαπέτρου ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, για την απόφαση του Έλληνα άσου, η οποία διαφοροποιεί τον σχεδιασμό της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, μιας κι ο ελληνικός κορμός των Πειραιωτών αλλοιώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός γηγενούς παίκτη, την ώρα που ο Παπαπέτρου δεν αποκλείεται να αλλάξει στρατόπεδο και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος επιθυμεί να τον ντύσει στα «πράσινα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.