Oι Λέικερς «χτίζουν» ομάδα για τίτλο με το Λεμπρόν να παίζει και… σέντερ!

Oι Λέικερς «χτίζουν» ομάδα για τίτλο με το Λεμπρόν να παίζει και… σέντερ!

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται και η απόφαση του Λεμπρόν Τζέιμς να αφήσει τους Καβαλίερς για λογαριασμό των Λέικερς αλλάξε τα δεδομένα στον μπασκετικό χάρτη του ΝΒΑ.

Η ομάδα του Λος Άντζελες έχει μπροστά της μία μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται μεγάλη υπομονή και περαιτέρω ενίσχυση. Οι Μάτζικ Τζόνσον και Ρομπ Πελίνκα δεν κατάφεραν να πείσουν κάποιο άλλο μεγάλο όνομα να επιλέξει τους “Λιμνάνθρωπους” και πλέον το μεγάλο βάρος πέφτει στη free agency του επόμενου καλοκαιριού.

Αυτό σημαίνει πως την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, οι Λέικερς θα πορευτούν με ένα νεανικό ρόστερ το οποίο περιλαμβάνει πολύ ταλέντο αλλά συγκεκριμένες δυνατότητες και ελάχιστη εμπειρία. Όπως υποστηρίζει μάλιστα παράγοντας ομάδας της Δύσης μιλώντας στο Bleacher Report: “Οι Λέικερς δεν νομίζω πως θα καταφέρουν να προκριθούν στα playoffs”.

Αν η συγκεκριμένη πρόβλεψη βγει αληθινή, θα είναι σίγουρα ένα πλήγμα στην εικόνα του Λεμπρόν που έκανε μία συνειδητή απόφαση αφήνοντας την σίγουρα πιο… φιλική Ανατολή σε ηλικία 34 ετών. Γνώριζε βεβαίως τις δυσκολίες και όσα έχει καταφέρει στην λαμπρή πορεία τού επιτρέπουν να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Την ίδια στιγμή, στο κείμενο της Αμερικανής ιστοσελίδας φιλοξενείται η άποψη ενός ανθρώπου των Λέικερς ο οποίος αποκαλύπτει πως: “Το ρόστερ που θα έχουμε τον Οκτώβρη ενδέχεται να μην είναι ίδιο με αυτό του Φεβρουαρίου”. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Λος Άντζελες σκοπεύει να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές αφού πρώτα έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από τους πρώτους μήνες της σεζόν.

Ο ίδιος άνθρωπος αναφέρει: “Δεν θα το δούμε πιθανότατα από την πρώτη ημέρα, αλλά οι προπονητές θέλουν να δημιουργήσουν τη δική μας πεντάδα στο στιλ των Ουόριορς με τους Λόνζο Μπολ, Τζος Χαρτ, Μπράντον Ίνγκραμ, Κάιλ Κούζμα και Λεμπρόν Τζέιμς.”

Σε περίπτωση που αυτοί οι παίκτες βρεθούν μαζί στο παρκέ, τότε οι Λέικερς θα έχουν μέσο όρο ηλικίας 23.6 ετών και ο “βασιλιάς” θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη θέση του σέντερ. Από τη στιγμή μάλιστα που στο ρόστερ υπάρχουν προς το παρόν μονάχα οι Τζαβέλ ΜακΓκί, Ίβιτσα Ζούμπατς και Μόριτζ Βάγκνερ (ρούκι) για τη θέση “5”, τότε το σενάριο φαντάζει ακόμα πιο πιθανό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι Λέικερς δεν θεωρούνται διεκδικητές του τίτλου αλλά συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον ως προς τα σχήματα και την εικόνα που θα παρουσιάστουν στο παρκέ του Staples Center. Μετά από πολλά χρόνια, οι φίλοι της πόλης έχουν λόγους να χαμογελούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.