ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά θα κρίνουν την παραμονή του Αλαφούζου στον ΠΑΟ

Αυτά θα κρίνουν την παραμονή του Αλαφούζου στον ΠΑΟ

Το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έβγαλε κάποια είδηση για το τι θα πράξει ο μεγαλομέτοχος της αθηναϊκής ομάδας Γιάννης Αλαφούζος, αλλά το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι πως μένει μέχρι νεωτέρας. Φήμες αναφέρουν πως το στενό του οικογενειακό περιβάλλον τον πιέζει ν’αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, αφού η ψυχολογική και οικονομική φθορά είναι τεράστια. Πάντως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει, αλλά με τους δικούς όρους, οι οποίοι είναι οι εξής: Αν επιβληθούν εξοντωτικές ποινές στην ΠΑΕ, για τα επεισόδια του ντέρμπι, ενώ το ματς αναβλήθηκε από υπαιτιότητα της αστυνομίας, τότε ο πρόεδρος του ΠΑΟ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα παραιτηθεί, ενώ μην ξεχνάει κανείς πως εκκρεμεί η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ίσως αλλάξει το χάρτη του ποδοσφαίρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος η πιο σημαντική παράμετρος σε όλα αυτά, είναι τι θα συμβεί στο συλλαλητήριο της Τετάρτης και τι ανταπόκριση θα έχει από τον κόσμο του «τριφυλλιού». Αν οι οπαδοί γεμίσουν τη Λεωφόρο και δείξουν έμπρακτα πως εμπιστεύονται τον άνθρωπο που έσωσε τον ΠΑΟ από την οικονομική καταστροφή, τότε και ο ίδιος δεν έχει λόγο να φύγει. Αν όμως συμβεί τ’αντίθετο, το σενάριο της πτώχευσης και… της Γ’ Εθνικής δεν είναι καθόλου ουτοπικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.