ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο μπασκετικός Γκουστάβο Πογέτ, βλέπει το ματς της ΑΕΚ με την Γαλατάσαραϊ.

Ο μπασκετικός Γκουστάβο Πογέτ, βλέπει το ματς της ΑΕΚ με την Γαλατάσαραϊ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ από τις πρώτες μέρες που έχει φτάσει στην Ελλάδα, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παρακολουθήσει αγώνες της μπασκετικής ΑΕΚ.

Άλλωστε είναι άκρως μπασκετοθρεμένος, καθώς ο πατέρας του ήταν διεθνής παίκτης αλλά και προπονητής της εθνικής μπάσκετ της Ουρουγουάης. Και ο ίδιος ο Πογέτ παραδέχεται πως από μπάσκετ έχει «κλέψει» αρκετά στοιχεία για να τα προσθέσει στην προπονητική του φιλοσοφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυρίως ως προς την αμυντική λειτουργία. Όσο για την πιθανή παρουσία του στο σημερινό ματς της μπασκετικής ΑΕΚ; «Λατρεύω το μπάσκετ και έχω ήδη ζητήσει, αν μπορώ, να πάω να δω την μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ» είχε δηλώσει στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα. Και το σημερινό ματς-γιορτή με την Γαλατάσαραϊ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πραγματοποιήσει ο Πογέτ την επιθυμία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.