O… διαγωνισμός φτυσίματος εξόργισε τους οπαδούς της Άστον Βίλα που επιτέθηκαν στους παίκτες

O… διαγωνισμός φτυσίματος εξόργισε τους οπαδούς της Άστον Βίλα που επιτέθηκαν στους παίκτες

Ο αγώνας με την Γουίκομ δεν είχε και πολύ ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα Γκούζαν και Λέσκοτ που το έριξαν σε διαγωνισμό φτυσίματος, εξοργίζοντας τους οπαδούς της ομάδας.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι ζουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας από την κερκίδα πολύ έντονα. Καμιά φορά πιο έντονα και από τους παίκτες που κάθονται στον πάγκο. 

Βέβαια οι Μπραντ Γκουζάν και Γιόλεον Λέσκοτ φαίνεται ότι το παράκαναν, καθώς στο 2ο ημίχρονο του αγώνα της Άστον Βίλα με την Γουίκομ για το Κύπελλο Αγγλίας, βαρέθηκαν τόσο, που είπαν να αρχίσουν μια κόντρα φτυσίματος ώστε να περάσει η ώρα πιο γρήγορα. 

Η προσπάθειά τους για το ποιος θα ρίξει την… ρουκέτα του πιο κοντά στην πλάγια γραμμή, διακόπηκε από οπαδό της Βίλα που τους χτύπησε το πλαστικό προστατευτικό του πάγκου και διαμαρτυρήθηκε για την συμπεριφορά τους, λαμβάνοντας την απάντηση από τον Γκουζάν: «Άντε γαμ…». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντίδρασή του, φυσικά, έκανε χειρότερη την κατάσταση, αλλά πριν προλάβει να εκτροχιαστεί τελείως, επενέβη ο Μίκα Ρίτσαρντς και ηρέμησε τα πνεύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.