Μαρακάκης κατά Αγγελόπουλων και υπέρ Μαρινάκη στην υπόθεση τραυματισμού φιλάθλου! – Όλο το παρασκήνιο

Μαρακάκης κατά Αγγελόπουλων και υπέρ Μαρινάκη στην υπόθεση τραυματισμού φιλάθλου! – Όλο το παρασκήνιο

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ των προέδρων του Ολυμπιακού Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλων και του πρώην αθλητή στίβου και νυν νομικού συμβούλου Γιάννη Μαρακάκη. 

Οι επιχειρηματίες χαρακτηρίζουν ως «επικοινωνιακό εκβιασμό» το δελτίο Τύπου του δικηγόρου αναφορικά με το θέμα του 31χρονου φίλου του Ολυμπιακού, Γιώργου Κούκιου, που έχασε τρία δάχτυλα από φωτοβολίδες στον περσινό τρίτο τελικό του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό. 

Ύστερα από περίπου έξι μήνες ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα του άτυχου φιλάθλου και όπως αναφέρουν στο λιμάνι, έγινε ύστερα από προτροπή του Μαρακάκη και με στόχο την οικονομική διευθέτηση της υπόθεσης. 

Όπως αναφέρουν, άλλωστε, στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον φίλαθλο και ανάλαβαν όλα τα έξοδα της νοσηλείας του, αφού προτίμησε την είσοδό του στο ιδιωτικό νοσοκομείο που είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το περιβάλλον του Μαρακάκη αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε στο πλευρό του φιλάθλου, συνεισφέροντας το ιατροφαρμακευτικό υλικό. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.