ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτη γκάφα ΕΠΟ: Δεν έστειλε τις ψήφους Σκίμπε-Τοροσίδη για τη χρυσή μπάλα στην FIFA

Απίστευτη γκάφα ΕΠΟ: Δεν έστειλε τις ψήφους Σκίμπε-Τοροσίδη για τη χρυσή μπάλα στην FIFA

Μια αμέλεια που μαρτυρά την ανοργανωσιά που επικρατεί στις τάξεις της έκανε η ΕΠΟ. 

Οι ψήφοι του Oμοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, αλλά και του αρχηγού της Εθνικής, Βασίλη Τοροσίδη, για τη Χρυσή Μπάλα δεν εστάλησαν ποτέ στη FIFA με αποτέλεσμα να μη ληφθούν υπόψη. Στον κατάλογο με τις ψήφους ανά χώρα δίπλα στην Ελλάδα υπήρχε κενό, με αποτέλεσμα να διασυρθεί διεθνώς η χώρα και να υπάρξουν αρνητικά σχόλια στις τάξεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας. 

Σκίμπε και Τοροσίδης είχαν ψηφίσει κανονικά, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με το Λουξεμβούργου. Μάλιστα ο δεξιός μπακ της Ρόμα είχε επιλέξει κατά σειρά προτεραιότητας του Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ) και Εντέν Αζάρ (Τσέλσι). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως από την παράλειψη αυτή και τις συνέπειές της έχει προκληθεί αναστάτωση στις τάξεις της ΕΠΟ, που ψάχνει να βρει πώς έγινε η γκάφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.