Ζιντάν: «Ποιος Μέσι; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος»

Ζιντάν: «Ποιος Μέσι; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος»

«Είναι ο Λιονέλ Μέσι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου της Record στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απάντησε κατηγορηματικά πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος. 

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος. Για τον Ρονάλντο μπορεί κάποιος να πει πολλά πράγματα, αλλά όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι έχει καλή καρδιά και είναι ένας καλός άνθρωπος. Ο Μέσι είναι ο αντίπαλός του και αυτή η αντιπαλότητα είναι καλή για το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το αν είχε αποφασίσει πριν σταματήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του να ασχοληθεί με την προπονητική, ο Ζιντάν απάντησε: «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Συνήθως όταν σταματάς το ποδόσφαιρο θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένειά σου. Εμένα μου άρεσε πολύ να είμαι στο γήπεδο, ήταν η ευχαρίστησή μου. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο δεν ήξερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.