ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

O Νεϊμάρ ζευγάρι με την Ισπανίδα Μις Κόσμος 2015 Μιρέια Λαλαγκούνα

O Νεϊμάρ ζευγάρι με την Ισπανίδα Μις Κόσμος 2015 Μιρέια Λαλαγκούνα

Σχέση με την Μιρέια Λαλαγκούνα Ρόγιο που στέφθηκε Μις Κόσμος το 2015 φαίνεται πως έχει ο Νεϊμάρ, με ισπανικά δημοσιεύματα να συνδέουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαρτσελόνα με το μοντέλο από την Ισπανία. 

Οι δυο τους φαίνεται πως κάνουν κοινές εξόδους το τελευταίο διάστημα, ενώ το ειδύλλιο πιθανολογείται πως ξεκίνησε σε μια έξοδο του Βραζιλιάνου μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0, στο κλάσικο στο «Μπερναμπέου». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια μάλιστα που δηλώνει οπαδός της Μπαρτσελόνα, χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ «ωραίο παιδί» σε κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στο instagram. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.