ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αρνήθηκαν οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας να τιμήσουν τα θύματα του Λονδίνου (βίντεο)

Αρνήθηκαν οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας να τιμήσουν τα θύματα του Λονδίνου (βίντεο)

Καμία διάθεση δεν έδειξαν οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας, στην εντολή της FIFA, που θέλησε πριν από τον αγώνα Αυστραλία-Σαουδική Αραβία, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του Λονδίνου.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων δεν στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, απέναντι από τους ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας, με τον κόσμο να ξεσπά μέσω των social media.

Όσοι προσπάθησαν να υποστηρίξουν πάντως τους Σαουδάραβες λέγοντας πως λόγω της κουλτούρας τους και της θρησκείας τους δεν συνηθίζουν να τιμούν έτσι τους νεκρούς, βρήκαν απάντηση στο γεγονός πως όσοι μουσουλμάνοι αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, τηρούν κανονικά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.