Στα χνάρια του Μαλντίνι… τέσσερις ποδοσφαιριστές που επένδυσαν στη νέα ομάδα που δημιουργείται στο Σαν Ντιέγκο

Στα χνάρια του Μαλντίνι… τέσσερις ποδοσφαιριστές που επένδυσαν στη νέα ομάδα που δημιουργείται στο Σαν Ντιέγκο

Την αρχή την έκανε πριν από δύο χρόνια ο Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος ουσιαστικά δημιούργησε την FC Μαϊάμι, μαζί με τον τηλεοπτικό παραγωγό Ρικάρντο Σίλβα.

«Το Μαϊάμι είναι εδώ και 15 χρόνια το δεύτερο σπίτι μου και πιστεύω πάρα πολύ στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ», είχε δηλώσει ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν με την ομάδα του να αγωνίζεται στην North American Soccer League (ουσιαστικά κάτι σαν Β’ Εθνική, αφού είναι μια κατηγορία κάτω από το MLS).

Το παράδειγμα του Μαλντίνι (η ομάδα του φέτος είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας) όμως αποφάσισαν να ακολουθήσουν τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές πρώτη γραμμής, οι οποίοι είναι πλέον συνιδιοκτήτες ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η έδρα της ομάδας, που θα αγωνίζεται κι αυτή στην North American Soccer League, θα είναι το Σαν Ντιέγκο και η ποδοσφαιρική τετράδα που θα εμπλακεί στη διοικητικά της είναι ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, ο Γιοάν Καμπάϊγ της Κρίσταλ Πάλας, κι οι Σενεγαλέζου Ντεμπά Μπα (πρώην της Τσέλσι και πλέον στην Σαγκάη), Μουσά Σο (Αλ Αχλί).

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω η σεζόν και να κερδίσουμε αρκετούς αγώνες», είπε ο Αζάρ χαρακτηρίζοντας το Σαν Ντιέγκο: «ένα πολύ όμορφο μέρος όπου η αγάπη και το πάθος των ανθρώπων για το ποδόσφαιρο έκανε την επιλογή μας πιο εύκολη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αν η αγορά των μετοχών και η δημιουργία της ομάδας είναι το εύκολο κομμάτι του πρότζεκτ ακολουθεί και το δύσκολο καθώς την επόμενη σεζόν η ομάδα του Σαν Ντιέγκο θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Πανεπιστημίου της πόλης, ωστόσο ο στόχος των ιδιοκτητών είναι την μεθεπόμενη σεζόν να παίζει στο δικό της υπερσύγχρονο γήπεδο που θα κατασκευαστεί στα νότια προάστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.