ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Άντερσον: Επιφυλακτικός ο Σουηδός τεχνικός για τη «φυγή» Μπεργκ στα Η.Α.Ε.

Γ.Άντερσον: Επιφυλακτικός ο Σουηδός τεχνικός για τη «φυγή» Μπεργκ στα Η.Α.Ε.

Τη δική του άποψη για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν κατέθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, τονίζοντας πως γνώριζε για την απόφαση του συμπατριώτη του.

Ο 54χρονος προπονητής εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το επίπεδο των ομάδων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο διευκρίνισε πως δεν προβληματίζεται από την απόφαση του Μπεργκ.

«Η κρίση μου δεν έχει να κάνει με το επίπεδο του πρωταθλήματος που επέλεξε να αγωνιστεί ο Μάρκους. Δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός, ωστόσο μπορώ να πω ότι εντοπίζεται μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη δυναμικότητα των ομάδων που απαρτίζουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία αγωνίζονται Σουηδοί ποδοσφαιριστές», δήλωσε αρχικά ο Άντερσον.

Και συμπλήρωσε: «Δεν με ανησυχεί η επιλογή του Μάρκους, σέβομαι την απόφασή του. Είχα έρθει σε επαφή με τον ίδιο, είχαμε μιλήσει μεν, αλλά δεν του έδωσα συμβουλές σχετικά με τον ποιο επαγγελματικό δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. Θα προχωρήσει, θέλει να παίζει στην Εθνική ομάδα και έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, θεωρώ πως έχει μπροστά του αρκετές σεζόν σε υψηλό επίπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.