ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκλογές σήμερα στην ΕΠΟ για την νέα διοίκηση – O B. Γραμμένος νέος Πρόεδρος

Εκλογές σήμερα στην ΕΠΟ για την νέα διοίκηση – O B. Γραμμένος νέος Πρόεδρος

[Ανανέωση 12:55] Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και το κλίμα των τελευταίων μηνών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει πλέον νέα διοίκηση υπό την προεδρία του Βαγγέλη Γραμμένου.

Με ψήφους 48-21 επικράτησε του Γιώργου Καλαντζή ενώ υπήρξαν και δύο λευκά από τους 71 συνολικά ψήφους. Αυτοί προήλθαν από τις 54 Ενώσεις, τις 16 ΠΑΕ της Super League και μία από τον εκπρόσωπο της Football League.

Μετά την έναρξη της περασμένης σεζόν όπου υπήρχε η εποπτεία της UEFA και στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή, είναι η πρώτη εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της.

—————————————

Εκλογές σήμερα στην ΕΠΟ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα αποκτήσει εκλεγμένη διοίκηση, μετά από μια περίοδο που διοίκηση ασκούσε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, αλλά και μία περίοδο εποπτείας από FIFA και UEFA.

Την θέση του προέδρου διεκδικούν ο Βαγγέλης Γραμμένος και ο Γιώργος Καλλαντζής.

Το νέο Δ.Σ. θα προκύψει από 71 εκλέκτορες, που είναι οι πρόεδροι των 54 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της Super League και ο εκπρόσωπος της Football League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση στο Πρωτοδικείο Αθηνών, της προσφυγής για τη διεξαγωγή των εκλογών , που κατέθεσε ο προέδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζόρτζωγλου και δύο σωματεία του νομού Ηρακλείου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.