ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ η μνήμη σου, Χρήστο»- Δε πάνε στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας!

ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ η μνήμη σου, Χρήστο»- Δε πάνε στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας!

Την βαθύτατη θλίψη της για τον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα μετέφερε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο”!

Στο νοσοκομείο για τον άτυχο 24χρονο πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν πάνε στο γήπεδο!

Το τραγικό συμβάν, με τον χαμό του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, έχει συγκλονίσει, όπως είναι λογικό, άπαντες στην «οικογένεια» του «δικεφάλου» -και όχι μόνο, φυσικά.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, αρκετοί φίλοι των «ασπρόμαυρων», παρότι έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, δεν θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, καθώς βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Εκεί, όπου βρίσκεται και η σορός του άτυχου Χρήστου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από ώρα σε ώρα, άλλωστε, αναμένεται και ο τραγικός πατέρας του από τη Χαλκιδική και όλοι θέλουν να είναι στο πλευρό του, όταν φτάσει στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.