ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Ινσούα δανείζεται από την Ουντινέζε… ο Παναθηναϊκός

Ε.Ινσούα δανείζεται από την Ουντινέζε… ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στη… «στρατολόγηση» ένός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Ινσούα, του οποίου ο δανεισμός από την Ουντινέζε είναι θέμα ωρών.

Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον ιταλικό σύλλογο για τον μονοετή δανεισμό του 26χρονου Αργεντινού, ενώ υπάρχει και προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Έτσι, το «τριφύλλι» θα καλύψει και το κενό στη θέση του αριστερού μπακ, κάτι που φάνηκε ότι στοίχισε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά (1-1), παρά το γεγονός ότι ο Κολοβέτσιος και αξιοπρεπώς έπαιξε στη θέση και καμία ευθύνη δεν φέρει για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με άλλα λόγια, ο Ινσούα αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal, ενώ το θετικό στην περίπτωσή του είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει και ισπανικό διαβατήριο, άρα θα λογίζε3ται ως κοινοτικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.