ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πατέρας Ουάρντα: «Δεν ήξερε ο Αμρ πως ήταν γυναίκα συμπαίκτη του»

Πατέρας Ουάρντα: «Δεν ήξερε ο Αμρ πως ήταν γυναίκα συμπαίκτη του»

Για αλαζονική συμπεριφορά του γιου του, Αμρ Ουάρντα, μίλησε ο πατέρας του, ενώ προσπάθησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας ότι δεν ήξερε ότι η γυναίκα που μιλούσε ήταν σύζυγος συμπαίκτη του στη Φεϊρένσε…

Ο πατέρας του Αμρ Ουάρντα, Μεντχσάτ, πήρε θέση για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης συντρόφου συμπαίκτη του στη Φεϊρένσε που τελείωσαν και άδοξα την καριέρα του στην πορτογαλική ομάδα μετά από μόλις τρεις ημέρες και με τα όσα είπε απλά επιβεβαίωσε πως ο γιος του είναι πραγματικό… περιβόλι.

Υπενθυμίζουμε πως ο πατήρ Ουάρντα, όταν ο κανακάρης του είχε αργήσει κατά δύο ημέρες να εμφανιστεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά από υποχρεώσεις με την Εθνική Αιγύπτου, είχε δηλώσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης πως «λόγω κόπωσης τον πήρε ο ύπνος στο αεροδρόμιο κι έχασε την πτήση»

Τώρα ο Μεντχσάτ Ουάρντα υποστήριξε πως ο γιος του δεν γνώριζε πως η συγκεκριμένη γυναίκα σχετίζεται με συμπαίκτη του και σχολίασε πως ξεκίνησε η ένταση που οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τον πορτογαλικό σύλλογο.

«Την πρώτη μέρα του ο Αμρ πήγε στην Πορτογαλία, μίλησε με την κοπέλα μέσω instagram. Εκείνη αποδέχθηκε το αίτημα φιλίας του, αφού ο Αμρ ήθελε να κάνει φίλους σε μια νέα χώρα. Ωστόσο έμεινε έκπληκτος την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην πρώτη προπόνηση, όταν έναν από τους συναδέλφους του τον έσπρωξε δυνατά κατά την διάρκεια τον ασκήσεων, λέγοντας του ότι αυτή με την οποία μιλούσε χθες ήταν η γυναίκα του. Ο Αμρ δεν το γνώριζε αυτό και εκνευρισμένος πέταξε την φανέλα του και αποχώρησε» σχολίασε αρχικά ο πατέρας του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή και συνέχισε:

«Δύο ημέρες αργότερα, ο Αμρ πήγε στα κεντρικά γραφεία του πορτογαλικού συλλόγου για να περάσει από σειρά ιατρικών εξετάσεων, αλλά εκεί περίμενε περισσότερο από δύο ώρες, κάτι που τον εκνεύρισε λέγοντας τους πως είναι ένας μεγάλος παίκτης, και δεν μπορούν να του φέρονται έτσι. Ο Αμρ τους είπε ότι είναι μια μικρή ομάδα και αυτό ένα μεγάλο αστέρι, ειλικρινά στεναχωρήθηκα με αυτά που είπε ο γιος μου, διότι ήταν πολύ αλαζονικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον αποκλεισμό από την εθνική ομάδα, είπε: «Ο αποκλεισμός του Αμρ με εξέπληξε και με στεναχώρησε πολύ, γιατί έμαθα ότι ο Έκτορ Κούπερ τον υπολόγιζε πολύ για τον αγώνα με την Ουγκάντα, αλλά πληροφορήθηκα ότι ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Αιγύπτου Χάνι Αμπού Ρίντα παρενέβη και ζήτησε τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα. Το πρόβλημα του Αμρ με τον ΠΑΟΚ, αυξήθηκε όταν ο νέος προπονητής της ομάδας τον τοποθέτησε στους αναπληρωματικούς, στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και προτίμησε να ψάξει για νέες ευκαιρίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.