Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα των «γιγάντων» Φλ. Μέιγουεδερ-Κ. ΜακΓκρέγκορ στο Λος Άντζελες (βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα των «γιγάντων» Φλ. Μέιγουεδερ-Κ. ΜακΓκρέγκορ στο Λος Άντζελες (βίντεο)

Στο Λος Άντζελες στις 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της χρονιάς στα ρινγκ. Ο μποξέρ Φλόιντ Μέιγουεδερ θα αντιμετωπίσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, τον καλύτερο αθλητή ΜΜΑ τα τελευταία χρόνια στο χώρο των πολεμικών τεχνών.

Ο πρώην μποξέρ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με 46 νίκες στην καριέρα του και καμία ήττα, απέναντι στον τρελο-Ιρλανδό, αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών.

Στις τέσσερις κοινές συνεντεύξεις Τύπου που προηγήθηκαν, το κλίμα ήταν ενδεικτικό γι’ όσα θα ακολουθήσουν στο ρινγκ, με τον Αμερικανό να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο χαμένος θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 80 εκατομμυρίων ενώ αυτό που ήδη αρχίζει να αναπτύσσεται ως έντονη φημολογία είναι πως ο ΜακΓκρέγκορ θα αποσυρθει από την ενεργό δράση ως αθλητής του ΜΜΑ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα των δύο αθλητών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.