ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ρίο Φέρντιναντ: Πώς εξήγησε στα παιδιά του πως η μητέρα τους «έφυγε» από τη ζωή;

Ρίο Φέρντιναντ: Πώς εξήγησε στα παιδιά του πως η μητέρα τους «έφυγε» από τη ζωή;

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Αγγλίας Ρίο Φέρντιναντ, αναφέρει στην αυτοβιογραφία του πώς εξήγησε στα παιδιά του την απώλεια της μητέρας τους.

Πριν από δύο χρόνια, το 2015, η σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών του Ρεμπέκα Έλισον έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο 38χρονος σήμερα πρώην ποδοσφαιριστής γράφει πως ήταν εκείνος που όταν έμαθε πως η γυναίκα του δεν είχε ελπίδες να επιβιώσει, έπρεπε να το πει στα παιδάκια τους, τον Λόρενζ, τον Τέιτ και την Τία, που σήμερα είναι 11, 9 και 6 ετών.

Όπως γράφει στο σχετικό απόσπασμα:

«Κοίταξα τα όμορφα παιδιά μου, χάνοντας τις λέξεις, ψάχνοντας έναν τρόπο να ξεκινήσω. “Φοβάμει πως έχω να σας πω κάτι πολύ πολύ θλιβερό. Θα γίνει αστέρι, θα πάει ψηλά στα αστέρια και θα είναι για πάντα στον ουρανό και θα μας κοιτάζει”… Προσπάθησα να το εξηγήσω ξανά, αλλά οι λέξεις δεν μας έφταναν, ήμασταν χαμένοι σε μια καταιγίδα πόνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρίο και η Ρεμπέκα παντρεύτηκαν το 2009 και αφού απέκτησαν τα τρία τους παιδιά, εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος, το 2014. Ενώ όλοι πίστευαν πως είχε θεραπευτεί, ο καρκίνος επέστρεψε σε πολύ επιθετική μορφή και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, μόλις πέντε εβδομάδες μετά την διάγνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.