ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην «Μπιφτεκούπολη» της Γλυφάδας πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Δ.Μελισσανίδης

Στην «Μπιφτεκούπολη» της Γλυφάδας πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Δ.Μελισσανίδης

Στην “Μπιφτεκούπολη” της Γλυφάδας έτρωγε με μία παρέα φίλων ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της ομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Χαλαρός και ευδιάθετος, καθόταν μόνος του στην μια πλευρά του τραπεζιού, σε ένα από τα τελευταία ελληνικά εστιατόρια που έχουν μείνει στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, μια που η πάλαι ποτέ “Μπιφτεκούπολη”, φιλοξενεί πλέον περισσότερα “έθνικ” restaurant.

Η συγκεκριμένη ταβέρνα, μάλιστα, είναι δίπλα από το ινδικό “Indi Go”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε διακριτική απόσταση βρίσκονταν οι άνδρες της φρουράς του και το θηριώδες μαύρου χρώματος αμερικανικό τζιπ που μεταφέρει την “ομάδα υποστήριξης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.