ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Διακοπή λόγω δακρυγόνων στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Διακοπή λόγω δακρυγόνων στο ΟΑΚΑ!

Μεγάλη ένταση έξω από το ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να διακοπεί προσωρινά το ματς στο 70′

Απίστευτες εικόνες στο ΟΑΚΑ!

Στο 70′ του ντέρμπι και για άγνωστο -προς το παρόν- λόγο, οπαδοί της ΑΕΚ συνεπλάκησαν έξω από το γήπεδο με την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων και κρότου λάμψης, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να διακοπεί, προσωρινά, η αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα, φίλοι των «κιτρινόμαυρων», μέσα στο στάδιο, συγκράτησαν αρκετούς, που ήθελαν να βγουν έξω, ώστε να… συμμετάσχουν στα επεισόδια, ενώ άλλοι, κυρίως όσοι είχαν παιδιά μαζί τους, βγήκαν, πήραν τα αυτοκίνητά τους και έφυγαν, φοβούμενοι για τα χειρότερα!

Μετά από 12 λεπτά, πάντως, οι δύο ομάδες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 70′ και έπειτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εικόνες, ωστόσο, των παικτών και κυρίως, των πιτσιρικάδων στις εξέδρες, να έχουν δακρυσμένα πρόσωπα και να μην μπορούν να αναπνεύσουν, είναι τραγικές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.