ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Σταδιακή επιστροφή του Ν.Τσιγκρίνσκι στο αγωνιστικό ρόστερ

ΑΕΚ: Σταδιακή επιστροφή του Ν.Τσιγκρίνσκι στο αγωνιστικό ρόστερ

Μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας από την αγωνιστική δράση, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ, καθώς στη σημερινή προπόνηση έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Ουκρανός στόπερ τίθεται πλέον στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Αυτήν τη στιγμή φαντάζει δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης (19/10) με τη Μίλαν στην Ιταλία, αλλά δεν αποκλείεται την επόμενη Δευτέρα (23/10) να βρεθεί στη 18άδα της Ένωσης για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Γιώργος Γιακουμάκης, Ούρος Τσόσιτς και Παναγιώτης Κονέ, που δεν προλαβαίνουν το ματς με τους «ροσονέρι». Όσοι αγωνίστηκαν χθες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 10:30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.