ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Προκαλούν οι Κροάτες: Ποια Ελλάδα; Nα συμφωνήσουμε στα πόσα γκολ θα σταματήσουμε»

Προκαλούν οι Κροάτες: Ποια Ελλάδα; Nα συμφωνήσουμε στα πόσα γκολ θα σταματήσουμε»

Ο Τσίρο Μπλάζεβιτς, που έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στο κροατικό ποδόσφαιρο και ως ομοσπονδιακός τεχνικός, αντιμετωπίζει σαν τυπική διαδικασία τα μπαράζ.

Μάλιστα, σε ένα κρεσέντο υποτίμησης της Ελλάδας, δήλωσε ότι για να κατέβει να παίξει η Κροατία θα πρέπει πρώτα να έχουμε συμφωνήσει μαζί της στα πόσα γκολ θα σταματήσει κόντρα στην Εθνική μας!

«Ποια Ελλάδα; Δεν έχουμε κανέναν να φοβόμαστε. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ήταν μαθητής μου και ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους Έλληνες. Αν είμαι αισιόδοξος; Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ από τους Έλληνες. Και τους πέτυχα ίσως στην πιο δύσκολη καμπή της ζωής μου: στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1998. Και τους κέρδισα μέσα στην κόλαση της Θεσσαλονίκης με εκείνο το γκολ του Σούκερ. Γιατί θεωρείτε δύσκολους τους Έλληνες; Δείτε το ranking της FIFA. Κοιτάξτε πού είναι αυτοί και πού είμαστε εμείς. Τι μου λέτε για παραδόσεις και ότι δεν τους κερδίζουμε συχνά; Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε αυτές τις παραδόσεις. Είναι απλό: είμαστε πολύ καλύτεροι και θα προκριθούμε. Θα πάμε στη Ρωσία μέσω Ελλάδας. Για να το πω μεταφορικά, πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε πόσα γκολ θα βάλουμε στους Έλληνες και μετά να κατέβουμε να παίξουμε τα δύο παιχνίδια. Να σκεφτούμε μόνο ποιοι είμαστε και να τους διαλύσουμε μέσα στο γήπεδο.

Αν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε από την Ελλάδα, καλύτερα να σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε το απόλυτο φαβορί, είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα και μόνο από εμάς εξαρτάται», δήλωσε χαρακτηριστικά –και μάλλον αλαζονικά- ο Μπλάζεβιτς, που είχε περάσει και από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.