ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ: Οδηγίες προς τους οπαδούς που βρίσκονται στο Μιλάνο

ΑΕΚ: Οδηγίες προς τους οπαδούς που βρίσκονται στο Μιλάνο

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση εν όψει της αποψινής αναμέτρησης (19/10, 22:05) με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, δίνοντας συμβουλές για τον τρόπο μετακίνησης των οπαδών στην Ιταλία και ζητώντας να δείξουν και πάλι την πρέπουσα συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θα βρεθούν στο Σαν Σίρο για το μεγάλο αποψινό ματς με την Μίλαν ότι θα πρέπει για μια ακόμα φορά να επιδείξουν αψεγάδιαστη συμπεριφορά, αλλά και απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες της ιταλικής Αστυνομίας αλλά και των σεκιούριτι που θα είναι επιφορτισμένοι με τη δική τους διευκόλυνση και προστασία.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα) και η ιταλική Αστυνομία παρακαλεί τους φιλάθλους για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Η πρόσβαση των φιλάθλων της ΑΕΚ στο Σαν Σίρο θα γίνει από τη Via Tesio, πίσω από το πέταλο. Εκεί βρίσκεται και το πάρκινγκ των φιλοξενούμενων (Parking Ospiti), στο οποίο θα παρκάρουν τα πούλμαν και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα. Από εκεί οι οπαδοί της ΑΕΚ, θα οδηγούνται στις θέσεις τους υπό την επίβλεψη των σεκιούριτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι οι φίλαθλοι, που έχουν προπληρώσει τα εισιτήριά τους για τον αγώνα και έχουν κάνει τη σχετική κράτηση, μπορούν να τα προμηθεύονται μέχρι και τις 4 σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) από το Visconti Grand Palace (Viale Isonzo, 14).

Σημειώνεται επίσης η αναγκαιότητα πλήρους σεβασμού στον αυστηρό κανονισμό του γηπέδου, αλλά βεβαίως και του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA που απαγορεύει τη χρήση αλκοόλ, φωτοβολίδων, κροτίδων αλλά και το άναμμα έστω και ενός πυρσού.

Επίσης οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, που θα δημιουργήσουν τη δική τους υπέροχη ατμόσφαιρα απόψε στο Σαν Σίρο, θα χρειαστεί να παραμείνουν για είκοσι λεπτά στις θέσεις τους μετά το τέλος του ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.