ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Θρίλερ» με τον τραυματισμό του Β.Τοροσίδη – Νέα απώλεια για την Εθνική

«Θρίλερ» με τον τραυματισμό του Β.Τοροσίδη – Νέα απώλεια για την Εθνική

Νέος πονοκέφαλος για τους ανθρώπους της Εθνικής ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στην Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αποχώρησε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπολόνια κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ των ροσομπλού, ο 32χρονος μπακ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σαφώς ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις άμεσα και εκεί θα φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Υπενθυμίζουμε πως τα ματς της Ελλάδας με την Κροατία είναι προγραμματισμένα για τις 9 (Ζάγκρεμπ) και 12 Νοεμβρίου (Καραϊσκάκη).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.