Ξαναλήστεψαν για 2η φορά μέσα σε 1,5 μήνα τον Μεχντί Καρσελά του Ολυμπιακού!

Ξαναλήστεψαν για 2η φορά μέσα σε 1,5 μήνα τον Μεχντί Καρσελά του Ολυμπιακού!

Μέσα σε ενάμιση μήνα ο άσος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, έπεσε πάλι θύμα ληστείας στο σπίτι του στη Βούλα για δεύτερη φορά.

Τελικά η ανάρτηση του συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Εμενίκε στα social media για τον φόβο που υπάρχει στους παίκτες των «ερυθρόλευκων» και στις οικογένειές τους, μετά τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων των σπιτιών τους, μόνο τυχαία δεν ήταν!

Όπως έγινε γνωστό ένα νέο κρούσμα ήρθε να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του Μεχντί Καρσελά. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός, μάλιστα, μέσα σε διάστημα 40 ημερών βιώνει ξανά το άσχημο αυτό γεγονός, καθώς στις 30 Οκτωβρίου είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας.

Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν από την ΕΛΑΣ το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο του δεύτερου ορόφου και εισήλθαν στην τριώροφη μεζονέτα, όπου διαμένει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στην περιοχή της Βούλας. Μέσα σε λίγη ώρα αφαίρεσαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την πρώτη φορά οι διαρρήκτες είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του παίκτη, αλλά τώρα οι απώλειες ήταν ακόμη μεγαλύτερες κι όπως είναι λογικό είναι σοκαρισμένος, όπως άλλωστε και αρκετοί συμπαίκτες του. Το τελευταίο διάστημα παρόμοια κρούσματα σημειώθηκαν και στα σπίτια των Ελαμπντελαουί, Οφόε και Εμενίκε, ενώ «θύματα» ληστείας έπεσαν ακόμη και οι Αραούχο (ΑΕΚ), Ντέμης Νικολαϊδης και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.