Πάνω από 2,3 εκ. αιτήσεις στην FIFA για εισιτήρια για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018

Πάνω από 2,3 εκ. αιτήσεις στην FIFA για εισιτήρια για το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018

Πάνω από 2.300.000 εισιτήρια ζητήθηκαν κατά τη δεύτερη φάση των πωλήσεων μέσω της επίσημης πλατφόρμας FIFA.com/tickets, που άρχισε να λειτουργεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Φυσικά οι Ρώσοι φίλαθλοι είναι εκείνοι που έχουν κάνει τις περισσότερες αιτήσεις ακολουθούμενοι από τους φιλάθλους από την Αργεντινή, το Μεξικό, το Περού, την Κολομβία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Γερμανία, την Αίγυπτο και την Κίνα. Να σημειωθεί ότι στην πρώτη φάση, συνολικά διατέθηκαν 742.760 εισιτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, οι φίλαθλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για όλους τους αγώνες (εκτός από τον εναρκτήριο και τον τελικό) και εισιτήρια για όλα τα γήπεδα. Εάν ο αριθμός των εισιτηρίων που θα ζητηθούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων, τότε θα γίνει κλήρωση και οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμά της το αργότερο έως τις 12 Μαρτίου 2018. Η FIFA έχει επίσης διαθέσιμα εισιτήρια για άτομα με αναπηρίες, ανάλογα με τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων στα 12 γήπεδα, όπως για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή άτομα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί παχύσαρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.