ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρ.Ρονάλντο για φοροδιαφυγή: «Είμαι ήδη φυλακισμένος τριών μωρών»! (φωτό)

Κρ.Ρονάλντο για φοροδιαφυγή: «Είμαι ήδη φυλακισμένος τριών μωρών»! (φωτό)

Οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι «μπλεγμένος» σε υπόθεση μεγάλης φοροδιαφυγής πληθαίνουν συνεχώς και οι επικριτές του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνονται μέρα με την ημέρα, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του, ακόμα και με φυλάκιση.

Ο επιθετικός της «Βασίλισσας» έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους θέλουν να τον δουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, δηλώνοντας ήδη… φυλακισμένος σε μια ομολογουμένως πολύ «γλυκία» φυλακή. «Είμαι φυλακισμένος αυτών των μωρών» απαντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγοντας να αντιμετωπίσει το θέμα με χιούμορ και φυσικά, με υπεροψία.

Το θέμα ξεκίνησε από την αποκάλυψη της El Mundo ότι υψηλόβαθμη αξιωματούχος της φορολογικής υπηρεσίας της Ισπανίας ζήτησε την άσκηση δίωξης κατά του Ρονάλντο με την κατηγορία της φοροδιαφυγής ύψους σχεδόν 15 εκατ. δολαρίων, λέγοντας μάλιστα πως «έχουμε βάλει στη φυλακή ανθρώπους για πολύ λιγότερα χρήματα».

Ο Ρονάλντο πόζαρε με την μόλις έξι εβδομάδων μικρή του κόρη αγκαλιά και τα δίδυμα παιδιά του που είναι σχεδόν έξι μηνών στο πλάι του στον καναπέ, γράφοντας ως λεζάντα: «Είμαι φυλακισμένος αυτών των όμορφων μωρών, χαχαχα».

Το σχόλιό του ερμηνεύτηκε από τον Τύπο ως έμμεση απάντηση και «μπηχτή» προς τα δημοσιεύματα, ενώ ο ίδιος επιμένει πως δεν έχει κάνει καμία παρατυπία ή παρανομία όσον αφορά τα φορολογικά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BdKu7ntlYfY/?taken-by=cristiano

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.