ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τρελαμένοι με Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή οι Κινέζοι – Προσφέρουν 20 εκ. ευρώ στην ομάδα του για να τον κάνουν δικό τους

Τρελαμένοι με Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή οι Κινέζοι – Προσφέρουν 20 εκ. ευρώ στην ομάδα του για να τον κάνουν δικό τους

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της κινέζικης Tianjin Quanjian βρίσκετε Έλληνας διεθνής που αγωνίζεται στο εξωτερικό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Κινέζοι σκοπεύουν να δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη που αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα. Όπως αναφέρει το «cmjornal», ο 28χρονος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από την ασιατική χώρα, με την Tianjin Quanjian νε είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν το ποσό που γράφεται ισχύει, τότε ικανοποιεί απόλυτα την Μπενφίκα, η οποία θα κάνει δεκτή την πρόταση. Από εκεί και πέρα, αναμένεται η απάντηση του διεθνούς μέσου, με τα χρήματα που θα του προσφερθούν για συμβόλαιο, να είναι το βασικό δέλεαρ, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις παικτών που μετακόμισαν στην Κίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.