ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πελέ: Δύσκολες ώρες για τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου – Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του!

Πελέ: Δύσκολες ώρες για τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου – Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του!

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ δεν είναι καλά, καθώς σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο Βραζιλιάνος «θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φέρεται να κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του, σε συνέπεια των προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, οι πηγές τις οποίες επικαλούνται τα ΜΜΕ του εξωτερικού, η νέα περιπέτεια της υγείας του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, τον αναγκάζει να ακυρώσει ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Λονδίνο, καθώςβρίσκεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να παραμείνει σε αυτό για πλήρη έλεγχο και εξετάσεις.

Ο Πελέ αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από το 2015, όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο. Στη συνέχεια, αναγκάστηκε να χειρουργηθεί ξανά, με σκοπό την αποσυμπίεση νευρικών ριζών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τελευταία διετία κινείται με μεταλλικό μπαστούνι, ενώ στην κλήρωση του Μουντιάλ, που είχε γίνει στο Κρεμλίνο, καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.