ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

K.Ρονάλντο: Ετοιμάζει «αλυσίδα» γυμναστηρίων σε Ισπανία και Πορτογαλία

K.Ρονάλντο: Ετοιμάζει «αλυσίδα» γυμναστηρίων σε Ισπανία και Πορτογαλία

Έτοιμος για το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν σκοπεύει να επενδύσει σε κάποιον τομέα που δεν γνωρίζει, αλλά σε αυτόν της άθλησης και πιο συγκεκριμένα της γυμναστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται ν’ ανοίξει περίπου 200 γυμναστήρια στην Ιβηρική χερσόνησο (150 στην Ισπανία και 50 στην Πορτογαλία), σε συνεργασία με την αλυσίδα από τις ΗΠΑ, Crunch Fitness, ενώ ήδη είναι σε λειτουργία τα δύο πρώτα στη Μαδρίτη.

«Προχώρησα σε αυτό το σχέδιο γιατί γνώριζα ότι η Crunch Fitness ήταν μια πολύ ισχυρή εταιρεία. Είναι ένα έργο εντελώς διαφορετικό από τα άλλα. Είναι κάτι προσβάσιμο σε όλους τους ανθρώπους και με ικανοποιεί. Δεν είμαι μόνο ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ένα άτομο που φροντίζει την εικόνα του, το σώμα του και την υγεία του. Ήταν ένα έργο που ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο διάσημος Πορτοργάλος στην παρουσίαση της συμφωνίας.

Ο διευθυντής franchise της Crunch Fitness Spain, Οσκαρ Μάρτιν, εξήγησε: «Σχεδιάζεται το άνοιγμα 100 με 150 γυμναστηρίων στην Ισπανία και μεταξύ 50 και 75 γυμναστηρίων στην Πορτογαλία τα επόμενα χρόνια. Ψάχνουμε για νέες τοποθεσίες σε περιοχές με υψηλή πληθυσμιακή πυκνότητα, πόλεις με περισσότερους από 150.000 κατοίκους. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις πρέπει να έχουν περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά μέτρα», τόνισε. Το Crunch Fitness είναι ένας γίγαντας στον τομέα. Έχει περισσότερες από 900 άδειες, εκτός από περισσότερες από 250 franchise σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Ισπανία.

Ο επικεφαλής του Crunch Fitness προσθέτει ότι «το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το χαμηλό κόστος σε σχέση με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε στα γυμναστήρια είναι τα ίδια που διαθέτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπίτι του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί η τιμή συνδρομής αρχίζει από 12 ευρώ το μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.