ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η αμερικανική Γερουσία στο «στόχαστρο» του θρύλου του κατς Χαλκ Χόγκαν! (βίντεο)

Η αμερικανική Γερουσία στο «στόχαστρο» του θρύλου του κατς Χαλκ Χόγκαν! (βίντεο)

Μετά την επιβλητική του παρουσία στο ριγκ ο θρύλος του κατς, Χαλκ Χόγκαν, υποστηρίζει ότι εάν ήταν υποψήφιος στη Φλόριντα των ΗΠΑ θα μπορούσε εύκολα να κέρδιζε μία θέση στην αμερικανική Γερουσία.

Ο 64χρονος δέχεται έντονο «φλερτ» από τον πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρότζερ Στόουν να θέσει υποψηφιότητας στη Φλόριντα αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πείθεται για να εισέλθει στον στίβο της πολιτικής.

Η μοναδική του φιλοδοξία όπως λέει είναι να επιστρέψει στο ρινγκ της πάλης, από όπου απομακρύνθηκε μετά από καβγά που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα τον Ιούλιο του 2015.

Μιλώντας στο TMZ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αντίδραση μου είναι η εξής: αν είμαι υποψήφιος θα κερδίσω. Αλλά δεν θέλω να είμαι υποψήφιος. Η ζωή μου είναι υπέροχη εδώ στην παραλία και το μόνο πράγμα που θα διεκδικούσα ξανά ποτέ είναι ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αλλά τώρα περνάω πολύ καλά εδώ».

Αν και τώρα απορρίπτει το ενδεχόμενο, σε παλιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι έχει περάσει από το μυαλό του μια υποψηφιότητα, αλλά την έχει απορρίψει γιατί προτιμά οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συνεργαστούν για την ευημερία των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.