ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πειραιάς: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ με μολότοφ στο λιμάνι

Πειραιάς: Επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ  με μολότοφ στο λιμάνι

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο λιμάνι του Πειραιά ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς έγινε ακόμα και χρήση βομβών μολότοφ.

Οπαδοί της «Ένωσης» βρέθηκαν στην Πύλη Ε7 ώστε ν’ αναχωρήσουν για την Κρήτη ενόψει του αυριανού τελικού στο Κυπέλλο μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και συγκρούστηκαν με περίπου 100 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο σημείο.

Αμέσως επενέβησαν τα ΜΑΤ τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων και η κατάσταση ηρέμησε λίγη ώρα αργότερα.

Θυμίζουμε πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, αλλά με μαθητές και ντόπιους αθλητές μικρών ηλικιών στην κερκίδα. Εκτός αυτού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε τις εκτός έδρας οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ακόμα κι έτσι, βέβαια, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου βρίσκεται σε επιφυλακή ήδη, προκειμένου να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο. Οχι τόσο εντός γηπέδου, αλλά κυρίως στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.