ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην… αντεπίθεση ο Γ. Σαββίδης: «Δική σας είναι αυτή η Μπανανία!» (φωτό)

Στην… αντεπίθεση ο Γ. Σαββίδης: «Δική σας είναι αυτή η Μπανανία!» (φωτό)

Στην… αντεπίθεση περνάει ο γιός του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα την Κυριακή και προαναγγέλλει πως θα κινηθεί νομικά κατά όσων κατηγορούν τον πατέρα του, πως εκτόξευσε απειλές.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Σαββίδη μέσω Instagram:

«Δική σας είναι αυτή η μπανανία, δικό σας αυτό το έκτρωμα. Εσείς το συντηρείτε και χαίρεστε για αυτό, γιατί ζείτε από αυτό. Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη θα μας πει κανείς τι απέγιναν οι καταγγελίες για απειλές προέδρου, τύπου: «Θα σε πνίξω με το κασκόλ.Θα σε τινάξω στον αέρα». Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό παικτών στο “λατρεμένο” μας γήπεδο, οι καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο ίδιο γήπεδο;

Οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι τολμούν να καταγράψουν την αλήθεια; Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε παίκτες επειδή τυγχάνει να είναι αντίπαλοι μας την επόμενη αγωνιστική; Οι επιστολές με σφαίρες και οι εμπρησμοί σπιτιών σε προέδρους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ.

Και κάτι τελευταίο. Αυτό το πλοίο με τα ναρκωτικά και τους 8 μάρτυρες νεκρούς στοιχειωμένο είναι; Σε όλα αυτά η κοινή γνώμη τα ΜΜΕ και ο πολιτικός βίος της χώρας δεν σοκάρονται; Δεν αηδιάζουν;

Υ.Γ. Όσο για τους επαγγελματίες συκοφάντες για δήθεν απειλές του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με εκείνους που απειλούν στελέχη της ΠΑΕ και άλλα μέλη της οικογένειας μου.

Υ.Γ. 2: Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη στο πρόσωπο του πατέρα μου. Μάλλον αυτή τη στιγμή θα είναι το μαύρο πρόβατο εκεί κάτω!»

https://www.instagram.com/p/BgOSiHYFwO4/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.