«Λουκέτο» στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ λόγω αγώνα μπάσκετ

«Λουκέτο» στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ λόγω αγώνα μπάσκετ

Με ενημερωτικό e-mail στους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται εντός των εγκαταστάσεων του ανοιχτού και κλειστού κολυμβητηρίου η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου ενημέρωσε ότι θα πρέπει να παύσουν τη λειτουργία τους από τις 18.00 και μετά διότι τρεις ώρες αργότερα διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας.

Και ρωτάμε: Σε έναν αγώνα μπάσκετ όπου δεν υφίσταται προσέλευση φιλοξενούμενων φιλάθλων, δεν μπορεί η Αστυνομία να ελέγξει έναν κλειστό και καλά φυλασσόμενο χώρο;

Η απόφαση των αστυνομικών αρχών προκαλεί εντύπωση διότι σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν ουδέποτε έχει ζητήσει την εκκένωση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου, με εξαίρεση στις αναμετρήσεις των «αιώνιων αντιπάλων», μεταξύ Παναθηναϊκου και Ολυμπιακού, όπου ο φόβος για πιθανά επεισόδια είναι αυξημένος.

Η ξαφνική απόφαση της Αστυνομίας να ζητήσει την εκκένωση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους αθλητικούς συλλόγους, καθώς είναι γνωστό ότι κατά τις απογευματινές ώρες παρατηρείται μεγάλη προσέλευση αθλητών.

Συγκεκριμένα, το μέιλ της διοίκησης του ΟΑΚΑ προς τους φιλοξενούμενους συλλόγους αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από ενημέρωση από την Αστυνομία το κολυμβητήριο, την Τρίτη, θα παύσει την λειτουργία του ώρα 18.00. Παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στα ανωτέρω και ζητάμε την κατανόηση σας. Ενημερώνουμε ότι από πλευράς ΟΑΚΑ θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την διευθέτηση της παράλληλης λειτουργίας κολυμβητηρίου – μπάσκετ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.