ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι οπαδοί της Τότεναμ απειλούν: «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν ρίξετε τις τιμές στα διαρκείας»!

Οι οπαδοί της Τότεναμ απειλούν: «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν ρίξετε τις τιμές στα διαρκείας»!

Σύμβολο… αγανάκτησης και παράδειγμα προς μίμηση έχει γίνει όπως φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης, στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Οι οπαδοί της Τότεναμ είναι οργισμένοι από τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, που θα ισχύσουν στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών», οι οποίες είναι… στον Θεό, πολύ πάνω από τον -ήδη δυσθεώρητο στην Αγγλία- μέσο όρο!

Συγκεκριμένα, το πιο φθηνό διαρκείας για ένα άτομο μεταξύ 22 και 64 χρονών κοστίζει 900 ευρώ, ενώ ακόμη και οι τιμές για τις «ευαίσθητες» ηλικίες, όπως οι ηλικιωμένοι, οι νέοι και τα παιδιά, κυμαίνονται κάπου ανάμεσα στα 450 και στα 680 ευρώ! Φυσικά, υπάρχουν και πιο… απλησίαστα εισιτήρια, αν κάποιος επιλέξει πιο «καλό» διάζωμα», με 1.300 έως και 2.500 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τιμές-φωτιά, όπως είναι λογικό, έχουν εξοργίσει τους φίλους της Τότεναμ, οι οποίοι έχουν… περιλάβει τα social media της ομάδας τους, με σχόλια όπως «εμείς δεν είμαστε σαν τους οπαδούς της Άρσεναλ για να ανεχθούμε κάτι τέτοιο», «δεν θα ξαναπατήσουμε στο γήπεδο», ενώ κάποιοι εξ αυτών χρησιμοποιούν, χαριτολογώντας φυσικά, το «παράδειγμα» του Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας: «Θα μπουκάρουμε σαν τον Σαββίδη αν δεν μειωθούν οι τιμές»! Ακόμα μια φορά λοιπόν η Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας… καζούρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.