ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Λ. Μέσι συγκλονίζει: «Έκανα ενέσεις κάθε βράδυ»

Ο Λ. Μέσι συγκλονίζει: «Έκανα ενέσεις κάθε βράδυ»

Μιλώντας στο κανάλι America TV, ο Λιονέλ Μέσι προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την καθημερινότητά του, όταν προσπαθούσε ν’ αντιμετωπίσει τη διαταραχή της αυξητικής ορμόνης, με την οποία πάλευε από 8 ετών.

Αρχικά, οι γονείς του κάλυψαν τις μηνιαίες ιατρικές δαπάνες για τη θεραπεία του, που δεν του επέτρεπε να αναπτυχθεί κανονικά, ύψους περίπου 800 ευρώ, πριν βρεθεί η Νιούελς Ολντ Μπόις και στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα να καλύψουν τα έξοδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έκανα ενέσεις στα πόδια κάθε βράδυ. Δεν ήταν κάτι που μου έκανε εντύπωση. Οι γονείς μο, μου έκαναν τις ενέσεις από όταν ήμουν οκτώ ετών. Μέχρι που έμαθα να τις κάνω μόνος μου. Ήταν μια μικρή βελόνα, δεν πονούσε. Ήταν κάτι σαν ρουτίνα που έπρεπε να κάνω και το αντιμετώπισα φυσιολογικά», αποκάλυψε ο Μέσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.