Ο Ροναλντίνιο κατεβαίνει στον πολιτικό… στίβο της Βραζιλίας

Ο Ροναλντίνιο κατεβαίνει στον πολιτικό… στίβο της Βραζιλίας

Μια απόφαση που ομολογουμένως ελάχιστοι περίμεναν πήρε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο Γκαούτσο. Ο «βιρτουόζος» του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, εντασσόμενος στο κόμμα Partido Republicano Brasileiro (PRB), που ανήκει στην κεντροδεξιά πτέρυγα του βραζιλιάνικου Κοινοβουλίου.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η «Deutsche Welle», παρατηρείται σύγχυση σχετικά με την ενδεχόμενη ακροδειά πλευρά του διάσημου Βραζιλιάνου, δεδομένου ότι το 2017 ειπώθηκε ότι ήταν μέλος ακροδεξιού εξτρεμιστικού κόμματος και θα ήταν υποψήφιος Γερουσιαστής. Ομως, λίγο αργότερα, το κόμμα «Patriota» αρνήθηκε την συνεργασία των δύο πλευρών: «Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του κόμματος και του Ροναλντίνιο, ούτε θα είναι υποψήφιος για την Γερουσία. Εκείνη την εποχή, ο δεξιός λαϊκιστής, Ζαϊρ Μεσίας Μπολσανάρο, επιχείρησε να εξασφαλίσει την συνεργασία του διάσημου συμπατριώτη του: «Δεν είναι μέλος μας, αλλά η πόρτα είναι ανοιχτή και θα ήταν τιμή μας να τον υποδεχτούμε εδώ»,

Μένει πλέον να αποσαφηνισθεί το πλαίσιο της συνεργασίας που θα έχει ο Ροναλντίνιο με το PRB, που συνδέεται και με την Ευαγγελική εκκλησία, μέλος της οποίας είναι ο «Ρόνι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.