ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Εφορία μπλόκαρε τους λογαριασμούς του Ζέκα, για χρέη του Παναθηναϊκού!

Η Εφορία μπλόκαρε τους λογαριασμούς του Ζέκα, για χρέη του Παναθηναϊκού!

Σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει ο Κάρλος Ζέκα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πράσινη», ο διεθνής μέσος είδε τους εν Ελλάδι λογαριασμούς του να μπλοκάρονται από την Εφορία, λόγω οφειλών προς το δημόσιο. Χρήματα που θα έπρεπε να είχε καταβάλει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο ρεπορτάζ ο Ζέκα ζητάει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, για να καλυφθεί το χρέος και να μην έχει ο ίδιος προβλήματα με το δημόσιο. Εξάλλου επρόκειτο για υποχρέωση του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει και βάσει των συμβολαίων που είχε υπογράψει ο παίκτης.

Ο Ζέκα, πάντως, φέρεται να ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι θα κάνει υπομονή λίγο καιρό, αντιλαμβανόμενος την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έχει ζητήσει να βρεθεί μία λύση. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε και ο ίδιος θα επιλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Κάτι που δεν θέλει να κάνει, για διάφορους λόγους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί ότι ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα φορολογικά ζητήματα της ΠΑΕ, θα αναλάβει της υποχρεώσεις. Άρα δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος λύση στο θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.