ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραμένει εκτός Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων ο ΠΑΟΚ

Παραμένει εκτός Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων ο ΠΑΟΚ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων), Μαρκ Σμίντγκολ τόνισε πως η τιμωρία που έχει επιβληθεί στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση της να αποβάλει τον «Δικέφαλο» από τα μητρώα της. Μάλιστα όπως τονίστηκε, το διοικητικό συμβούλιο της ECA πήρε ομόφωνα αυτή την απόφαση.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Ρώμη παρουσία του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και του ομολόγου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο δεν συζητήθηκε ο αποκλεισμός, αλλά και ενδεχόμενη άρση της τιμωρίας της ελληνικής ομάδας από την ECA.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το λογότυπο του ΠΑΟΚ βρίσκεται κανονικά στην ενότητα με τα μέλη της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ECA, Μαρκ Σμίντγκολ, ο οποίος διευκρίνισε πως το θέμα του ΠΑΟΚ δεν τέθηκε στο τραπέζι από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, σημειώνοντας πως αυτό αναμένεται να συμβεί τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Ως εκ τούτου η ποινή παραμένει σε ισχύ…

«Δεν ήταν στην ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης της ECA ο ΠΑΟΚ. Η ποινή δεν έχει αρθεί και ως εκ τούτου τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου θα διεξαχθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση παραμένει σε ισχύ», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της ECA, αποδίδοντας σε τεχνικό πρόβλημα την μη εμφάνιση της σελίδας που αφορά στον αποκλεισμό του Δικεφάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Γενική Συνέλευση της Ρώμης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Financial Fair Play, το μελλοντικό σύστημα που θα ισχύσει στις μεταγραφές και στα κριτήρια επιλογής των ποδοσφαιριστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.