ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προσφυγή στην Εφέσεων και κατά του Κομίνη από τον ΠΑΟΚ

Προσφυγή στην Εφέσεων και κατά του Κομίνη από τον ΠΑΟΚ

Η νέα τιμωρία του ΠΑΟΚ, η οποία ουσιαστικά του αφαιρεί κάθε ελπίδα στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, έχει για τους Θεσσαλονικείς, ονοματεπώνυμο και υπογραφή: Γιώργος Κομίνης.

Ο διεθνής ρέφερι με τα όσα έγραψε στο «φύλλο αγώνα», ουσιαστικά, τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τους «ασπρόμαυρους» (το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, μόνο που στην περίπτωση του χρειάστηκε και η συμπληρωματική έκθεση…), που στην έφεσή τους προς το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ θα στραφούν εναντίον του, ποντάροντας «σε όσες ανακρίβειες αναφέρονται στο φύλλο αγώνα».

Η υπερασπιστική γραμμή της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ θα βασιστεί στις πολλές ανακρίβειες του «φύλλου αγώνα», από την κατακύρωση ή μη του γκολ μέχρι την απόφαση του Κομίνη να συνεχίσει τον αγώνα, κάτι που επιμελώς απέφυγε να το αναφέρει, επιδιώκοντας να ανατρέψει με στοιχεία τα «περί υπαιτιότητας του ΠΑΟΚ» στο θέμα της διακοπής, που όπως φαίνεται από το σκεπτικό της απόφασης έπαιξαν σημαντικό ρόλο για τον δικαστή κ. Καποδίστρια.

Ένα δεύτερο σημείο, όπως εκτιμούν στη Μικράς Ασίας, στο οποίο δεν στάθηκε καθόλου ο κ. Καποδίστριας είναι η απόρριψη, από πλευράς του, να εξεταστεί το οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της Τούμπας. Γιατί, εκεί αποδεικνύεται ότι ο Κομίνης είχε ζητήσει από τις δύο ομάδες να βγουν στο γήπεδο, κάτι που επίσης απέφυγε επιμελώς να το γράψει στο «φύλλο αγώνα». Στο δεύτερο βαθμό (ακόμη κι αν υπάρξει αλλαγή στην σύνθεση της επιτροπής, όπως ακούγεται έντονα) υπάρχουν ελπίδες για να «πέσει» η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας.

Τώρα σ’ ότι αφορά την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη, με την τριετή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει πλήρη ερμηνεία της απόφασης για το αν αυτή η ποινή του απαγορεύει ακόμη και την παρακολούθηση αγώνων από την σουίτα του στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.