ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιβάν Σαββίδης: «Να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»

Ιβάν Σαββίδης: «Να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»

Εκ βαθέων εξομολόγηση Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία του, την εμπιστοσύνη που έχει στη δικαιοσύνη και το μήνυμα που έστειλε σ’ όλους όσοι ένιωσαν να απειλούνται από τον ίδιο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τους συνεργάτες του για την προσωπική του τιμωρία και μεταξύ άλλων τους ανέφερε:

«Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου.

Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε ήρεμος, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας, σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται (όπως έτρεξαν διάφοροι να υποθέσουν….)να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ όπως τόνισε στην επαφή που είχε με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στόχος όλων είναι να κοιτάξουν και να προχωρήσουν μπροστά, με πρώτο βήμα την ενίσχυση της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.