ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Tαυτοποιήθηκε για επεισόδια σε βάρος του ΥΠΟΙΚ Ε.Τσακαλώτου ο «Άκης» του «Άντε Γεια»!

Tαυτοποιήθηκε για επεισόδια σε βάρος του ΥΠΟΙΚ Ε.Τσακαλώτου ο «Άκης» του «Άντε Γεια»!

Μπλεξίματα με το νόμο για τον Ευτύχιο Βαρδαλάκη, τον γνωστό «Άκη» που είναι συμπαρουσιαστής του Τάκη Τσουκαλά στην οπαδική εκπομπή του Ολυμπιακού «Άντε γεια», καθώς κατηγορείται για το αδίκημα της διατάραξης της κοινής ειρήνης (189 ΠΚ).

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον «Άκη» ως ένα από τα περίπου 80 άτομα, που με κουκούλες και κράνη, αλλά και κοντάρια στα χέρια βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Piraeus Theoxenia Hotel, στο οποίο διεξαγόταν την Τετάρτη συζήτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, με κύριο ομιλητή τον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να απομακρύνουν από τον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου τα 80 αυτά άτομα, τα οποία αποχωρώντας έβαλαν φωτιά σε κάδους, προκάλεσαν φθορές και υλικές ζημιές σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, αλλά και ένα σταθμευμένο περιπολικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βαρδαλάκης ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και αναζητήθηκε από τις Αρχές για το αδίκημα της διατάραξης της κοινής ειρήνης με την διαδικασία του αυτοφώρου, η διορία του οποίου παρήλθε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.