Απειλούν με νέα αποχή οι παίκτες του ΠΑΟ

Απειλούν με νέα αποχή οι παίκτες του ΠΑΟ

Μία ακόμη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της ομάδας είναι πιθανό να γραφτεί επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απείλησαν με νέα αποχή από τις προπονήσεις, εφόσον μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (24/04) δεν έχουν εξοφληθεί τις δόσεις του μήνα Δεκεμβρίου.

Οι «πράσινοι» συνομίλησαν το πρωί της Πέμπτης (19/04) με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και του ζήτησαν να μπει το υπόλοιπο της δόσης έως την προσεχή Τρίτη, ειδάλλως δεν θα δώσουν το «παρών» στην προπόνηση.

Μετά από αίτημα των παικτών, ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Κυρίως η κουβέντα επικεντρώθηκε στο οικονομικό, ενώ σύμφωνα και με κάποιες διαρροές έγινε και ενημέρωση γύρω από τις διοικητικές εξελίξεις.

Οι «πράσινοι» δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για ακόμη μία φορά σχετικά με τις πληρωμές και ενημέρωσαν τον πρόεδρο ότι, εάν μέχρι την προσεχή Τρίτη δεν έχουν δει στους λογαριασμούς τους το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου, τότε θα ξεκινήσουν νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι έως την ερχόμενη Δευτέρα (23/04) θα τους έχει απαντήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.