ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Κάρτα φιλάθλου των 10 ευρώ για οικονομική ενίσχυση

Παναθηναϊκός: Κάρτα φιλάθλου των 10 ευρώ για οικονομική ενίσχυση

Σε συμφωνία ήρθαν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης προκειμένου να εφαρμοστεί από την σεζόν 2018-19 το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Κάρτα Φιλάθλου!

Όπως ενημέρωσε το σώμα των μελών στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο., Νίκος Πλυτάς, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για ίσχυση Κάρτας Παναθηναϊκού Φιλάθλου, από τη σεζόν 2018-2019.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα κάθε μοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζει εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο για πρώτη φορά θα συνδράμει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μέτρο που επιθυμία όλων μας είναι να γίνει δεύτερη φύση στον Παναθηναϊκό Φίλαθλο ώστε να αισθάνεται πως συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου, αλλά και στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αποπληρωμή του χρέους που στραγγαλίζει καθημερινά το Σύλλογό μας, ένα μέτρο που θα κάνει πραγματικότητα το σύνθημα “εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.